Home PagePiscine din beton isoblok

Piscine din beton cu pereti termoizolati din polistiren

Eleganta - Durabilitate - Rapiditate

Cofrajele termoizolante Isoblok sunt produse de catre societatea italiana CPA, producator european de traditie , cu o experienta de peste 20 ani in producerea  si comercializarea accesoriilor pentru piscine.

Piscinele din beton cu cofraj din polistiren – sunt structuri modulare, rezistente, care asigura o izolatie termica foarte buna a peretilor piscinei din beton, fiind in acelasi timp foarte simplu si usor de instalat.

Sistemul izotermic de cofraje din polistiren de inalta densitate este prefabricat, iar in interiorul lui se monteaza armatura, urmand ca golurile ramase sa fie umplute cu beton.

PIscine din beton Isoblok

4

117_704_galleria_normal_Le-Tavole-Venete--Piscina-Privata-Sanbughe--TV-

AVANTAJELE  PISCINELOR DIN BETON CU COFRAJE DIN POLISTIREN:

– proprietati izotermice excelente fapt ce permite ca apa din piscina sa se pastreze calda pentru mai mult timp, reducand in acelasi timp consumul de energie al echipamentelor de incalzire;

– nu este degradabil in timp, nu se dizolva in apa si nu putrezeste;

– nu favorizeaza dezvoltarea de ciuperci, mucegaiuri si bacterii;

– non-toxic, nu polueaza mediul si este 100% reciclabil;

– transport facil si montaj simplu si rapid;

– adaptabil oricarei forme si dimensiuni;

– compatibil cu multe materiale: ciment, membrane hidroizolante bituminoase, var sau mortar impermeabil pentru fixarea gresiei/faiantei in locul liner-ului.

Cofrajele din polistiren ne permit sa inlocuim metoda clasica de turnare a aperetilor piscinei ( cu cofraje din lemn ), care ducea la costuri mari ale manoperei si consum de materiale de constructii.

Cofrajele din polistiren Isoblok ne ofera posibilitatea de a realiza piscine intr-o mare varietate de forme si dimensiuni.

Detalii si preturi

Cofraje din Polistiren pentru piscine